logo

Find et byggemarked i Danmark

Bygge- og trælast oversigt 2024 til håndværkere og hobbyfolk

På denne portal, kan du som håndværker eller hobbymand finde en oversigt med dit bygge­marked og trælast i lokalområdet med åbningstider. Du vælger blot den landsdel og by, du bor i, hvorefter du finder en opdateret liste med dit byggemarked i nærheden.

Er du håndværker eller hobbymand - find dit byggemarked eller trælast i nærheden

Er der ikke en trælast eller farvehandel i din by, kan du, som håndværker eller hobbymand, nemt finde bygge- eller trælast i nærheden af dig. Det gør det nemt at finde det bygge og trælast, der er placeret i en fornuftig afstand til din bopæl.

Du har samtidig mulighed for at finde åbningstider, adresse og information om det enkelte byggemarked, så du ved, hvornår de har åbent, hvor de er placeret og hvilke produkter de sælger. Det reducerer risikoen markant for at køre forgæves.

Velkommen på tømmerpladsen.

Mvh.
Redaktionen på
byensbyggemarked.dk

Hvor skal du bruge et byggemarked

BB
BB

Byggemarkederne er inddelt efter byer

Oversigten gør det nemt for dig at finde den lokale trælast i dit lokalområde. Du vælger blot den by, du bor i, hvorefter du finder en opdateret liste over de bygge- og trælaster, der befinder sig indenfor kommunens grænser.

Her finder du det hurtige overblik:


Er der ikke et tømmerhandel i din by, har du mulighed for at se en oversigt over for omkringliggende byer, hvor der er en bygge- og trælast. Det gør det nemt at finde det byggemarked, der er placeret i en fornuftig afstand til din bopæl.

Find også håndværkere og leverandører til

– tag
– gulve
– vinduer og døre
VVS
– vægge
tømrer
– tæpper
spær til dit byggeri
gardiner
solceller på taget
– ombygning
elektriker
maler
murer
grus og sand i bigbags
– nybygning
haveservice

Besøg det lokale byggemarked for nye ideer til dine projekter

Det er praktisk at handle fysik, men køber man online støtter du også lokalsamfundet. Husk at uanset om du handler fysisk eller online er personalet altid er klar til at finde løsninger for at du kan få inspiration til dine småreparationer eller byggeprojekter.

Det er nærmest en tradition for mange danske “gør det selv”-typer at tage en tur på trælasten i weekenden. Nogle, blot er for at få lidt alenetid, andre, er det rent faktisk for at handle ind til det næste byggeprojekt. Essensen er, at det er hyggeligt at tage på tur i den lokale bygge- eller trælast og fornemme produkterne.

Er der et byggemarked, vi mangler?

Hvis du mener, der er et byggemarked, vi mangler, her på siden, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan skrive til os via vores kontaktformular, så sørger vi for at undersøge sagen og få dit trælast med.

Vores mission er at lave den bedste oversigt over danske håndværkere, byggemarkeder og trælaster.

Annoncer

BB